Луксозна мебел за баня Gaia Briccola 1

16,902.00 лв.

Луксозен комплект за баня Gaia Briccola 1

Оригинална венецианска Брикола, потопена в кристална смола, ръчно издълбани крака, украсени със златни люспи.
Част от Венеция ще бъде твоя завинаги.
Брикола, потопена в кристалната смола, се трансформира в произведение на изкуството и ще живее завинаги във вашата баня.
Град Венеция е част от огромна система от лагуни, състояща се от острови и канали.
Стълбовете, поддържащи организацията на водния трафик в лагуната, са Бриколето, набор от две или повече колони, забити в земята, като част от дължината им излиза над водата, те се изпозват за очертаване и навигация на плавателните канали.
Подобно на стълбовете, които поддържат сградите на Венеция, колоните, които съставляват Брикола, са направени предимно от европейски дъб, имат средна дължина от 10-15 метра и диаметър между 15 и 50 см.
Когато жизнения им цикъл се изчерпи, те трябва да бъдат заменени, за да не бъдат разбити и да се превърнат в опасност за плавателните съдове и хората.
Освен времето, за да направят Бриколето толкова интересно, допринася и Teredine (Teredo Navalis), известен също като “морски червей” – мекотело, което живее в блатни води и се храни с дървесина.
Именно атаките на Тередини и времето, което прави Брикола безценна суровина, оценена от най-добрите дизайнери в света … идеална за реализацията на плотове за ексклузивни бани.на 12 вноски по 1663.72 лв.

    БЪРЗА ПОРЪЧКА
    Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

    Код: Gaia Briccola 1 Категория: