3D Проекти за баня

Магазин Ивест Пловдив предлага на своите клиенти изготвяне на БЕЗПЛАТНИ Онлайн 3D проекти на техните бани. Ние ще визуализираме Вашите идеи и представи за бъдещата Ви баня. С помощта на нашите проектанти, следящи живо новостите и последните тенденции в обзавеждането на бани и техния богат опит, специализиран в проектирането на бани, Вашата баня ще стане не само красива, тъй като е по Ваш вкус, но и модерна и практична.

Възползвайте се от услугата изготвяне на 3D проекти по индивидуални размери напълно БЕЗПЛАТНО! За целта е нужно следното:

  • да посочите избраните от Вас артикули от нашия сайт*
  • да изпратите чертеж на банята /може и на ръка/с отбелязани местата на вратите, прозорците и изходите на правите и обратните води!

След одобрението на проекта, нашите консултанти ще се свържат с Вас. Те ще изготвят индивидуална предварителна оферта с точно изчисление на необходимите Ви квадратури и на всички продукти заложени в него. Използвайки услугата индивидуално проектиране, вашата баня ще е уникална и неповторима, защото ще е направена по Ваш избор и идеи, ние само ще Ви помогнем за това. Ще се съобразим с вашите изисквания и ще ви предложим най-доброто съчетание. Разгледайте нашия богат асортимент плочки, санитарен фаянс, смесители, елементи за вграждане, мебели за баня, огледала и аксесоари.

ВАЖНО! При липса на конкретен модел в програмата за проектиране, той ще бъде заменен с негов аналог с илюстративна цел! Причината е, че софтуерът не поддържа 3D модели на български производители.


    Посочете имената и/или кодовете на избраните от Вас продукти, които искате да присъстват във Вашия 3D проект!


    В схемата трябва да бъде отбелязано мястото на всички врати, прозорци и изходите на правите и обратните води!