Услуги

ivest_logo

Услуги предоставяни от Ивест Пловдив ООД:

Мебели за баня по индивидуални проекти.

Изготвяне на 3D проекти

Индивидуални 3D проекти за обзавеждане на Вашите бани.

Безплатни доставки до адрес в рамките на града.

За да Ви бъдем максимално полезни Ви предлагаме и майстори за полагане на закупените от Вас продукти.

Опитни майстори за ВиК, за да смените старата канализация, промените настоящата, или за монтаж на смесителни батерии, сифони, душове и хидромасажни панели.

> Майстори за баня

> Майстори ВиК

Магазин Ивест Пловдив предлагат за своите клиенти:

МАЙСТОРИ ЗА ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ

Опитни майстори за професионално полагане на фаянс и теракот, гранитогрес, облицовки, за вътрешно и външно полагане на настилки от керамика и грес – отлично изпълнение, работа с качествени материали, завършване в срок и достъпни цени.

МАЙСТОРИ ЗА МОНТАЖ НА ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ

Професионални монтажници на душ кабини, паравaни, както и на поддушови корита и прагове. Професионален и прецизен монтаж с гаранция за качество и дълга безпроблемна експлоатация. Майсторите са с опит в монтажа на: душ кабини и паравани за баня с отваряеми врати, с плъзгащи врати, статични паравани, както готови модели, така и душ кабини и паравани изработени по дизайн и размер на клиента. Майсторите извършват и услугата взимане на размери безплатно.

Майстори за монтаж на вани

Монтажници, специалисти в поставянето както на акрилни, така и на метални вани. Специалисти за монтаж на хидромасажни вани, с богат опит в поставянето на тези продукти. Безупречно свързване с ВиК и ЕЛ инсталация. Монтажът от нашите майстори, Ви дава гаранция за правилно поставяне на продукта и дългата му експлоатация.

МАЙСТОРИ ЗА МОНТАЖ НА КАЗАНЧЕТА ЗА ВГРАЖДАНЕ

Майстори за професионален монтаж на вградени казанчета и структури за конзолни тоалетни. Нашите майстори са професионалисти и са с дълъг опит в поставянето на структури за вграждане, както на самия монтаж на структурата, така и обличането и с гипскартон и свързването и към канализация и водопровод.

МАЙСТОРИ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА САНИТАРЕН ФАЯНС

Опитни майстори за монтаж на мивки, моноблоци, тоалетни, конзолни тоалетни и др.

Майстори за монтаж на мебели за баня

За монтаж на мебели Магазини Ивест се доверяват на майстори от фабрики за производство на мебели за баня. Те са опитни специалисти, които отлично познават структурата и „скелета” на мебелите, за техния естетичен и качествен монтаж. Така гарантираме качеството на мебелите от проекта до монтажа.

Транспорт

   За да улесним нашите клиенти, Магазини Ивест Пловдив , предлагат доставка на избраните от Вас продукти до посочен от Вас адрес, за да имате закупената стока максимално лесно и бързо до всяко кътче от България.

Транспортът в рамките на град Пловдив и Велинград е безплатен.

БЛИЗО ДО ВАС – МОБИЛНИ ТЪРГОВЦИ

Във връзка с нарастващия интерес на нашите клиенти извън района на Пловдив и Велинград, предлагаме услугата за посещение от мобилен търговец на адрес в удобно за клиентите време.

Услугата се предлага за следните градове и населени места в близост до тях:

Пловдив

Велинград

 За да организираме посещение, свържете се с нас на посочените телефони и e-mail и оставете своите координати, за да получите информация за стандартните условия за посещението. В рамките на 2-3 работни дни, нашият търговец по район ще се свърже с вас, за да уточни ден и час за посещението в удобно време.

   Услугата е подходяща при изготвяне на индивидуални проекти за душ-кабини, прегради от стъкло, паравани, мебели по поръчка, вградени огледала и други поръчкови изделия, за които са нужни точни размери от помещението.

   Ако не виждате своя град в списъка, а имате желание за среща с наш мобилен търговец, можете да се свържете с нас, за да уговорим индивидуални условия за организиране на посещение до вашия дом.

Луксозно обзавеждане за баня