Фирма „ИВЕСТ ПЛОВДИВ ООД“ е лидер в своята област – търговия с продукти за обзавеждане на бани, плочки от фаянс, теракот, гранитогрес и други.

Доверието към нас е изградено благодарение на професионализма, качеството и отзивчивостта към всички наши клиенти. С годините подбрахме най-добрите, измежду многобройните марки плочки, душ кабини, аксесоари, мебели за обзавеждане на баня. Така Вие избирате само качествени и изпитани вече продукти, при обзавеждането на Вашата баня. В нашите магазини ще откриете всичко необходимо за цялостното обзавеждане на Вашата баня. Ще изработим и 3D проект за Вашата баня съобразен с Вашите нужди и желания.

Удоволствие е за нас да Ви представим уникалният свят на дизайнерски решения и иновативни технологии, които да изразят Вашия стил. 

Като дистрибутор на много български, европейски и световни фабрики, поддържаме големи складови наличности и широк асортимент от качествени артикули. В това число: плочки за баня, теракот, фаянс, гранитогрес, мебели за баня, смесители, хидромасажни душ панели, душ колони, бидета, моноблоци, мивки, паравани за баня, подови лентови сифони, структури за вграждане и други аксесоари за баня. Разгледайте и изберете желаните продукти от каталога ни. В магазини ИВЕСТ ще получите професионални съвети в зависимост от желанията и нуждите Ви. 

 За да улесним нашите клиенти, Магазини Ивест Пловдив , предлагат доставка на избраните от Вас продукти до посочен от Вас адрес, за да имате закупената стока максимално лесно и бързо до всяко кътче от България.

Транспортът в рамките на град Пловдив е безплатен.

Заповядайте в магазини ИВЕСТ и с наша помощ ще задоволите всяко свое желание. Ще си осигурите комфорт и релакс в банята! Ще намерите естетични и функционални решения, получавайки ги на най-добри цени!